• banner1

Verhuur

Heb je toffe spullen gezien en wil je mij niet de hele dag inhuren? Goed nieuws ;) Dat kan! Lees hieronder een aantal mogelijkheden. En kijk vooral ook tussen de foto's voor wat inspiratie!


Een backdrop kost, zonder decoratie, 50 euro. Wil je hier een macrame gordijn in? Of juist een soepelvallende doek? Dan zit je op 75 euro.
Deze backdrops kan ik niet opsturen, reken dus ook op reiskosten vanaf Zwolle.

Ik kan ook de hele ceremonie voor jullie stylen met te huren materialen. Denk aan een oogverblindende backdrop met toffe stoelen eronder, stoelen voor de gasten, een prachtig gangpad etc. Ik kom dit dan op- en afbouwen op de dag zelf. Lees hier verder of neem contact op.

Een welkomstbord maak ik op maat. Dit kan op donker eiken, of juist op blank hout. Geef je wensen vooral aan, samen bekijken we wat bij jullie bruiloft past. De kosten voor een welkomstbord zijn 50 euro, exclusief verzendkosten. Wil je graag een tekst op een spiegel of op glas? Neem dan even contact op. De ezel kun je erbij huren, de extra kosten zijn dan 5 euro voor een hele dag.

Hippe stoelhangers voor tijdens de ceremonie of het diner maak ik ook op donker eiken of blank hout. De tekst is aan te passen aan jullie wensen. De kosten voor een setje stoelhangers zijn 12,50 euro, exclusief verzendkosten.

Naast deze materialen heb ik ook heel wat verzameld. Kijk vooral tussen de foto's voor een aantal mogelijkheden. Ik hoor het ook graag als je iets specifieks zoekt.

Samen maken we jullie Grote Dag nog mooier!

Credits foto's:
http://dmfotografie.nl/
https://www.wiandabongen.com/

Blog

 • Chris en Marieke

  Hoe goed kan een Goede Vrijdag zijn? Heerlijk weer, een geweldige locatie, ee...

  Lees meer
 • Chinou en Tom

  Chinou en Tom wilden trouwen in de natuur. In overleg met de boswachter hebbe...

  Lees meer
Archief
 • Verhuur

  Verhuur

  Heb je toffe spullen gezien en wil je mij niet de hele dag inhuren? Goed nieuws ;) Dat kan!

  Lees meer
 • Ceremoniemeester

  Ceremoniemeester

  Wil je dat jullie bruiloft op de dag zelf stressvrij verloopt? En dat al jullie vrienden en familie de hele dag optimaal...

  Lees meer
 • Styling

  Styling

  Ik help je van Pinterestbord naar een styling die bij jullie past

  Lees meer
 • Real Weddings

  Real Weddings

  Bekijk wat ik al eerder gedaan heb, en doe inspiratie op voor jullie eigen Grote Dag!

  Lees meer